Zadnji menjalnik SHIMANO M8000 XT 11P SGS

ID: 458000011
ID: 45IRDM8000SGS
Dimenzija: 73
115,99 €
115,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Shimano XT M8000 zadnji menjalnik ima lastnosti neverjetno tihega in hitrega prestavljanja zahvaljujoč tehnologijama Dyna-Sis in Shadow. Ob tem ima ta model nadgrajen poteg žice, kar še izboljšuje delovanje v najtežjih pogojih. Do najboljših rezultatov boste seveda prišli z 11 redno Shimano XT M8000 Dyna-Sys zadnjo kaseto, ter prestavnimi ročicami istega razreda. Enostavno, tiho in natančno prestavljanje v vseh razmerah vas bodo impresionirali do vseh skrajnosti!

Tehnične podrobnosti

Kratka kletka za 1x11 in  2x11, dolga kletka za 3x11 prestavne sisteme

Kompatibilnosti: 11 redni verižniki

Max. 42 zob na zadnjem zobniku

Nova Shadow RD+ tehnologija, ki menjalnik pomakne še bolj pod verižnik in tako omogoča lepše vodenje verige in bolj tiho delovanje

11-redni Dyna Sis II sistem za še boljše zmogljivosti v najtežjem terenu

Zunanje nastavljiva napetost sklopke

Nova prestavna žica z Hyper Low-Friction premazom

Teža: 277g (dolga kletka)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!