Smo trgovina s tridesetletno zgodovino kar nas uvršča med eno najbolj poznanih kolesarskih trgovin v Sloveniji. Skozi vsa ta leta rastemo skupaj z vami in iz leta v leto bogatimo program kolesarstva. 

Danes smo zastopnik za ene izmed najbolj prestižnih znamk v kolesarskem svetu – kolesa Trek in Riese & Müller, kolesarsko opremo Bontrager, vzmetenje Manitou, zavore Hayes, obročnike Sun Ringle ter vrsto drugih komponent. Vsi našteti so tudi proizvajalci, ki jim zaupamo na temelju dolgoletnih izkušenj. V minulih letih smo intenzivno preizkusili izjemno širok razpon opreme in tako pridobili potrebno znanje, da vam svetujemo in ponudimo le najboljše. 

 

Izkušena ekipa

Vsi zaposleni v podjetju Funsports gojimo veliko strast do kolesarjenja zato nas boste pogosto srečali tudi na sedežu kolesa izven uradnih ur.

Ves čas sledimo trendom razvoja in širimo svoje vsesplošno znanje o kolesarstvu saj stojimo za prepričanjem, da vam o kolesih in kolesarskih komponentah lahko najbolje svetuje le tisti, ki se s to stvarjo ukvarja.

Tu smo za vas! Obiščite nas in z veseljem vam bomo svetovali o idealnem izboru opreme in s tem poskrbeli za vaše popolno zadovoljstvo na cestah, gozdnih poteh, in vlakah.

 

Trenutno imamo dve poslovalnici:

Poslovalnica Ljubljana

Najprej smo v devedesetih letih delovali pri Ruskem Carju, nato pa smo se se preselili v Dravlje.  Cesta v kleče 9 je naš naslov in se nahajamo v neposredni bližini Mercator Centra, slabih 3 minute stran od obvoznice. Krasna lokacija z veliko parkirnimi mesti. Ponudba koles je bogata in raznolika ter sega v vse segmente, na voljo so tudi otroška kolesa. Police okoli koles pa so bogato založene tudi s komponentami in dodatno opremo. Imamo tudi odličen servis koles ter kolesarskega vzmetenja.

Kolesarski center Funsports Ljubljana je odprt vsak delovnik med 10:00 in 19:00 ter ob sobotah med 9:00 in 12:00. Pokličete nas lahko na +386 (0)1510 49 40. Če potrebujete servis pokličite +386 (0)1 510 49 45.

Poslovalnica Koper

V Kopru je Funsports tudi uradno odprl novo poslovalnico leta 2011 , ki zagotovo prinaša veliko svežine v ponudbi koles in opreme na obali.
Nahaja se v centru mesta na Pristaniški 14 pod stavo Banke Koper.  V okviru koprske trgovine seveda deluje tudi kolesarski servis.

Kolesarski center Funsports Koper je odprt vsak delovnik med 11:00 in 19:00 ter ob sobotah med 9:00 in 12:00. Pokličete jih lahko na +386 (0)5630 25 25.

poglej si lokacije obeh poslovalnic