Otroški sedež BOBIKE EXCLUSIVE MINI PLUS urban grey

ID: 4280110000251
ID: 428011000025
Namembnost: 30
-25%
86,99 €
64,99 €
prihranek  22,00 €
-25%
86,99 €
64,99 €
prihranek  22,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Spletna trgovina
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bobike Exclusive mini plus je odlična izbira za daljša potovanja. Sedež ima nov 5-točkovni varnostni pas z mehkim oblazinjenjem za dodatno udobje. Majhno krmilo na sprednjem sedežu omogoča, da vaš otrok aktivno sodeluje. Bobike Exclusive mini plus je kolesarski varnostni sedež, ki se namesti na sprednji del vašega kolesa in je primeren za otroke, ki lahko sami sedijo pokonci in imajo telesno težo med 9 in 15 kg in največjo višino 93 cm.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!