Vsi članki
01.02.2023.

Hibridnež, ki je pripravljen na pustolovščine!

Novi Trek Dual Sport pete generacije na trg vstopa še zmogljivejši kot do sedaj. Širše pnevmatike nudijo boljši oprijem in se ujemajo z novim, sodobnim in elegantnim okvirjem. Dodani nosilci zagotavljajo obilo opcij za pritrditev torb, blatnikov in nosilcev, tako da ga lahko prilagodite tako, da bo popolnoma ustrezal vašim potrebam.

Športen a hkrati udoben.

Trek Dual Sport 5 generacije je ultimativno hibridno kolo, ki je pripravljeno na vse. Je izjemno lahko, njegova geometrija pa ponuja ravno pravšnje razmerje med športnostjo in udobjem. Že razmišljate kam bi se zapeljali z njim, kajne?  

Udobje karbonskih vilic.

Nove vilice iz karbonskih vlaken ne le zmanjšajo težo, ampak tudi povečajo udobje, saj precej bolje absorbirajo tresljaje na grobih makadamskih cestah.

Vrhunsko ustavljanje.

Hidravlične zavore zagotavljajo zanesljivo moč ustavljanja ne glede na teren, tudi v mokrih in spolzkih pogojih.

Ogromno možnosti za dodatno opremo.

Dual Sport dvigne svojo uporabnost na višjo raven s številnimi pritrdilnimi točkami za dodajanje opreme. Dodajte blatnike, da ostanete čisti in suhi na vsakodnevnih vožnjah, opremite se s torbami in nosilci prtljažnikov, da imate s seboj res vse kar potrebujete na vaši poti. Ne glede na to ali ste namenjeni v službo ali pa na daljše potovanje, Dual Sport ponuja ogromno možnosti, da si ga nastavite glede na vaše potrebe.

Opcije

Serija Trek Dual Sport je na voljo v velikostih Small, Medium, Large in X-Large, deli pa se na tri modele: Osnovni Dual Sport 1,  srednji Dual Sport 2 in višji Dual Sport 3. Pri vsakem od modelov so na voljo tudi tri različne barve. Vse barvne opcije in specifikacije si oglejte na www.trekbikes.com.

 

Bi si morda želeli še malo dodane pomoči?

Dual Sport+ predstavlja električno verzijo Trekove zelo priljubljene linije Dual Sport. Hkrati je Dual Sport+ Trekovo najlažje hibridno e-kolo doslej in kot nalašč za pustolovščine na vseh tipih cestišč. Preberite si kakšne so novosti in kaj vse ponuja s klikom na spodnjo fotografijo.

 

 

 

Komentiraj članek

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!