Zavorne obloge SHIMANO L04C SINTER

ID: 4583980401
ID: 45Y8N398040
30,99 €
30,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Zavorne ploščice Shimano L04C-MF združujejo sintrano ploščico s podložno ploščo iz jekla in aluminija ter imajo hladilna rebra Ice-Tech. Združljive so z vsemi cestnimi in gravel zavorami ter MTB disk zavorami. Vgrajena hladilna rebra zagotavljajo odlično odvajanje toplote, s čimer se zmanjša nevarnost bledenja in hkrati podaljša življenjska doba zavorne ploščice. Poleg tega L04C-MF navdušuje z vrhunsko zavorno zmogljivostjo in odpornostjo proti obrabi. Nadpovprečni so tudi glede doziranja in nizkega hrupa. Zaradi teh lastnosti so popolne zavorne ploščice za ekstremno uporabo v pesku in blatu.

Kompatibilne z zavorami: XT BR-M8110-R / SLX BR-M7110-R / Dura-Ace BR-R9270, BR-R9170 / Ultegra BR-R8170, BR-R8070 / 105 BR-R7170, BR-R7070 / Tiagra BR-4770 

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!