Zaščita okvirja RIDE WRAP COVERED MTB DUAL SUS GLOSS

ID: 5290951
ID: 529095
-10%
69,99 €
62,99 €
prihranek  7,00 €
-10%
69,99 €
62,99 €
prihranek  7,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Ride Wrap Covered MTB Dual Sus Kit je univerzalna zaščitna folija (Dual-Sus, eMTB itd.), ki jo po potrebi prilagodite svojemu polnovzemetenemu okvirju. Zaščiti dele okvirja, ki so najbolj na udaru in predvsem poškodbe vaše originalne barve kolesa pred praskami, drobci kamenja, majhnimi udrtinami, udarci verige, drgnjenje gležnjev oziroma pete čevljev.

Tehnične podrobnosti

Proizvajalec: Ride Wrap
Pakiranje: RW strgalnik, čistilni robčki RW, koncentrat raztopine za namestitev RW, krpa iz mikrovlaken RW, navodila, RW nalepke
– Material: izdelano v Kanadi iz visoko kakovostnih poliuretanskih folij
– Garancija: 10 let – na porumenitev ali pokanje folije
– Opcija: Gloss

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!