Zadnji menjalnik SRAM GX EAGLE 12P long cage

ID: 75181370001
ID: G.00.7518.137.000
Dimenzija: 77
154,99 €
154,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

 12-stopenjski zadnji menjalnik SRAM GX Eagle z eno samo specifično zasnovo X-Horizon prevzema številne tehnologije najvišje grupe XX1 Eagle. Velik odmik zgornjega koleščka zagotavlja konstanten razmik verige in zagotavlja natančne preklopne procese. Spodnje kolesce menjalnika s 14 zobmi skrbi za tekoče in manj uporno gibanje verige. Bolj gladek tek verige podpira optimizirano blaženje kletke tipa 3.0, ki učinkovito preprečuje udarce verige na neravnem terenu. Izredno visoka napetost kletke zadnjega menjalnika in jermenice X-Sync, ki so usklajene z verigo, preprečujejo, da bi veriga odskočila tudi na najtežjih poteh. Zahvaljujoč novi geometriji je zadnji menjalnik GX Eagle primeren s kasetami SRAM Eagle do največ 52 zob.

Tehnične podrobnosti
  • Material cage: aluminum
  • Material screws: steel
  • Technology: Exact Actuation, Cage Lock, Type 3.0 Roller Bearing Clutch, X-Sync
  • Gears: 12-speed
  • Compatibility cassette: SRAM Eagle 10-52T and 10-50T
  • Cage: long version
  • Pulley: 12 teeth (top) and 14 teeth (bottom) X-Sync
  • Color: lunar gray
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!