Zadnji menjalnik SHIMANO XT M8120 SGS 12P

ID: 45812001
ID: 45IRDM8120SGS
Dimenzija: 77
131,99 €
131,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Zadnji menjalnik Shimano XT M RD8120 ima vse lastnosti, ki jih nujno potrebuješ pri svojem gorskem kolesu. Neverjetno tih s hitrim in natančnim prestavljanjem zahvaljujoč tehnologijama Shimano Shadow RD+ in Hyperglade+. Menjalnik s tehnologijo Shadow RD+ zmanjšuje napor pri prestavljanju, poveča stabilnost verige ter tako omogoča natančno, tiho in hitro prestavljanje. Novost sta koleščka s 13 zobmi in zaprti ležaji, ki zagotavljata zmanjšanje hrupa, hkrati pa izboljšata potek verige med vožnjo.

Do najboljših rezultatov boš seveda prišel z 12 redno Shimano CS-M8100 zadnjo kaseto, ter prestavnimi ročicami istega razreda. Enostavno, tiho in natančno prestavljanje v vseh razmerah te bo navdušilo do vseh skrajnosti!

Tehnične podrobnosti
  • Dolga kletka za 1x12 in 2x12 prestavne sisteme
  • Kompatibilnosti: 12 redni verižniki
  • Za maks. 45 zob na zadnjem zobniku
  • Skupna kapaciteta zobnikov: 45 zob
  • Nova Shadow RD+ tehnologija, ki menjalnik pomakne še bolj pod verižnik in tako omogoča lepše vodenje verige in bolj tiho delovanje
  • Večji 13T "pulley-i"
  • Zunanje nastavljiva napetost sklopke
  • Teža: 290g (dolga kletka)
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!