Zadnji menjalnik SHIMANO M8100 XT 12P SGS black

ID: 45810001
ID: 45IRDM8100SGS
Dimenzija: 77
119,99 €
119,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Skupina XT je paradni konj SHIMANO v MTB sektorju. Ta trditev se seveda odraža v zadnjem menjalniku DEORE XT RD-M8100. Združuje tako rekoč vso tehnologijo zadnjega menjalnika, ki jo ponuja Shimano. To jasno vpliva na izjemno visoko zmogljivost tega zadnjega menjalnika. To se čuti na poti! In že se vidi.

Zasnovan je za uporabo na gorskih kolesih z 1x12-stopenjskim pogonom in kaseto 10-51T in tako ponuja ogromen razpon prestav. Zanj so značilni bliskovito hitri in popolnoma natančni procesi prestavljanja. Prosti jermenik s 13 zobmi in blažilnik na eni strani preprečujeta hrup vožnje, na drugi strani pa zagotavljata dobršen del udobja. Tehnologija SHADOW RD PLUS ohranja visoko napetost verige tudi na neravnem terenu.

Tako telo kot kletka sta izdelana iz aluminija. To daje zadnjemu menjalniku težo le okoli 284 g. Ravna zasnova zagotavlja varnost na ozkih poteh in daje zelo plemenit vtis.

Poleg tega je opremljen z vrtljivimi pušami, prevlečenimi s fluorom. Valji zadnjega menjalnika delujejo na zaprtih industrijskih ležajih. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Tehnične podrobnosti

Manufacturer: Shimano

Weight: approx. 284 g (manufacturer's specification)

Item: SHIMANO DEORE XT RD-M8100 SGS 12-speed derailleur-long

Colour: black

Maker's ref. no.: I-RDM8100SGS

Field of application: MTB

Mounting: conventional

Switching steps: 12-speed

Total capacity: 41 teeth

Recommended chain: HG+ 12-speed

Stabiliser (preload): Shadow RD+

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!