Zadnji menjalnik SHIMANO M7100 SLX 12S SGS

ID: 4571001
ID: 45IRDM7100SGS
99,99 €
99,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Zadnji menjalnik Shimano SLC RD-M7100 SGS je narejen za sistem z 12 prestavami. Zagotavlja natančno, hitro in nemoteno prestavljanje v položaju nizke prestave, saj zmanjša napetost menjalnika in verige. Večja 13T koleščka prav tako povečajo učinkovitost in upravljanje verige.

Tehnične podrobnosti

– Proizvajalec: Shimano
– Oznaka: RD-M7100
– Dolžina kletke: dolga (SGS)
– Kompatibilnost: Shimano prestavne ročice
– Število prestav: 12
– Preverjena teža: 302 g (SGS)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!