WATT ENERGIJSKA PLOŠČICA GOZDNI SADEŽI 40G

ID: 3388513
ID: 00513
2,50 €
2,50 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Carbo+ Bar je energijska ploščica s sadnim okusom. Njena glavna sestavina so ogljikovi hidrati, ki so lažje prebavljivi.

Ploščico Carbo+ pojejte pred daljšo fizično vadbo, nato pa še eno na vsako uro, vendar šele po preteklih prvih 90 minutah vadbe.

Okusi:

- agrumi

- gozdni sadeži

- melona

- suho sadje

Količina: 40 g

Energijska vrednost: 158 kcal (673 kJ)

Ogljikovi hidrati: 34,8 g

Proteini: 0,8 g

Maščobe: 1,8 g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!