VILICE MANITOU CIRCUS EXPERT 100 1.5T BLACK

ID: 191294957071
ID: 191-29495-A707
Velikost: 29''
464,99 €
464,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Se kot otrok spomniš, ko je v mesto prišel cirkus? Zmeraj je bilo prisotno navdušenje ob vstopu klovna! Sedaj imaš možnost da občutiš enako navdušenje z novimi vilicami Circus! Svoj sloves je že dobila kot ena izmed najbolj vzdržljivih in odzivnih slopestyle in dirt vilic.

Lastnosti:

- teža: 1946g

- namembnost: DJ

- osovina: 20mm

- hod: 100/130 mm

- krmilna cev: 1 1/8 aluminij, 1.5'' taper aluminij

- nastavitve: rebound, compression - lock out, zračni pritisk

- zračno dušenje (ACT air)

- kartuša TPC

- premer cevi: 32mm

- zavore: PM nastavek

- barva: črna, bela

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!