VILICE FOX 32 FLOAT SC 29’’ 100FIT BLACK

ID: 910200121
ID: 910-20-012
Velikost: 29''
1.259,00 €
1.259,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Nova FOX 32 SC je namenjena dirkanju in prva izmed točk je nižja teža ob enaki togosti ter močnejšo FIRM funkcijo. Dobrih 1360 gramov jo uvršča med lažje vilice na tržišču.

Ponuja 100 milimetrov hoda. Na novo so oblikovane noge vilice, ki so proti dnu zožene, to pa prispeva k boljši teži. Prav tako je enak razmik krone pri obeh izvedenkah in to je 120 milimetrov, deset milimetrov manj kot pri predhodnici. Nova je tudi os Kabolt, ki je od obstoječe lažja za 40 gramov. V notranjosti je kar nekaj sprememb. Med drugim je nekoliko krajša tudi kartuša FIT4, ki je prav tako prilagojena posebej tej vilici in je zato tudi lažja. Izboljšana je tudi odzivnost, saj nova kartuša omogoča večji pretok, ravno tako je zaradi nižanja teže na novo zasnovan aluminijast bat. Notranjost serije Performance je opremljena s FIT Grip kartušo - zaprtega sistema, ki je poenostavljena različica kartuše FIT4.

Tehnični opis, specifikacije:

Primerna za kolesa velikosti obročnikov: 29˝

Serija: Factory

Premer potopnih cevi: 32mm

Hod: 100mm

Kartuša: FIT4 Factory

Os: Kabolt 15 x 100mm (teža osi samo 34g)

Primerna za kolesa s premerom glavne cevi: 1-1/8 - 1-1/2 (tapered)

Obdelava potopnih cevi: Kashima (Zagotavlja izredno odzivno in gladko delovanje vilic.)

Prilagajanje delovanja vilice: Zračna nastavitev SAG-a, rebound (9 stopenj), 3 stopenjska nastavitev - Open, Medium in Firm in nastavljanje Low Speed kompresije,

Tip vzmeti: FLOAT Air (Možnost nastavitve delovanja progresivnosti.)

Spodnje noge vilic narejene iz lahkega, a zelo trpežnega magnezija

Zavore: disk zavore (post mount načinom montaže)

Max premer zavornih rotorjev: 200mm

Barva: Mat črna / oranžne nalepke

Priporočena za kros (xc)

Teža:1360g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!