Verižniki SHIMANO SLX 12P 11-51T

ID: 4571000511
ID: 45ICSM7100051
Dimenzija: 77
118,99 €
118,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Zadnji verižnik Shimano SLX odlikuje izjemna menjalna zmogljivost, sprejemljiva teža in visoka odpornost proti obrabi. Inovativna mešanica materialov iz aluminija in jekla podaljša življenjsko dobo in hkrati zmanjša težo kasete. Beam Spider nastavek, ki združuje več zobnikov, hkrati omogoča znižanje teže ter zagotavlja pričakovano togost celotnega verižnika. V navezi s SHIMANO 12 rednimi HG verigami verižnik omogoča izboljšano prestavljanje, kar je še posebej opazno pri prestavljanju ob obremenitvi (vožnja v klanec, pospeševanja).

Tehnične podrobnosti

Material: jeklo / aluminij

Kompatibilnost: 12-redni sistem (Hyperglide+)

Razmerje: 10-12-14-16-18-21-24-28-33-39-45-51T

Za 12 redne Microspline račne

Teža: 534g

Preveri še ostalo ponudbo Shimano

Preberi več o izdelku na uradni strani proizvajalca

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!