Verižnik SHIMANO SLX 32T

ID: 457521
ID: 45ISMCRM75A2
38,99 €
38,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Prednji verižnik Shimano SLX M7100 prepriča z zanesljivostjo in robustnostjo. Dynamic Chain Engagement oblika zobnikov omogoča 150% večjo napetost verige kot običajni zobniki, kar pomeni manj razočaranih spustov, saj bo veriga ostala na mestu tudi v najbolj zahtevnem terenu. Kvalitetni zobniki iz nerjavečega jekla bodo vašo verigo držali na mestu še dlje, ne glede na razmere, v katerih furate. Število zob je 32.

Tehnične podrobnosti

Lastnosti:

  • DCE oblika zobnikov zagotavlja 150% večjo napetost verige in posledično manj zdrsov
  • Glavni zobnik 12 rednega sistema SLX M7100
  • Verižnik je narejen iz 3D kompozitnega materiala
  • Zobniki iz obstojnega in trpežnega nerjavečega jekla
  • Primeren za 1x12 menjalnike 
  • Pritrditev s 4 vijaki (96mm premer)
  • 32 zob
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!