Veriga SRAM XX1 HOLLOW PIN 11P

ID: 25180000061
ID: G.00.2518.000.006
Velikost: 11P
Dimenzija: 73
59,95 €
59,95 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Veriga SRAM PC XX1 je primerna za 11-stopenjske pogone na gorskih kolesih. Votli zatiči lahki, medtem ko zaključek Hard Chrome™ zagotavlja visoko vzdržljivost.

Specifikacije:
Uporaba: Cross Country, All Mountain, Enduro
Prestava: 11-stopenjski

Tehnične informacije:
Število členov: 118
Vrsta zapirala:  (PowerLock™)
Vrsta zatiča: votli zatiči
Priporočen nabor skupin: XX1
Material: jeklo

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!