Veriga SHIMANO M8100 12P 126L

ID: 4581001261
ID: 45ICNM8100126Q
51,99 €
51,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Posebna zasnova nove 12-stopenjske verige Shimano XT CN-M8100 zagotavlja izboljšano zmogljivost prestavljanja in bolj gladek tek – tudi na neravnem terenu. Vezni člen SM-CN910-12 Quick-Link, ki je prav tako novo, olajša namestitev.

Tehnične podrobnosti

Nov pogonski sistem, namenska zasnova verige

Večje zadrževanje verige za razširitev dela na koncu notranje plošče za trdno držanje zoba tako sprednjega kot kasetnega zobnika

Izboljšave pri prestavljanju

Enostavna povezava

Mirnejša vožnja tudi po neravnem terenu

Združljiv z novo generacijo pogonskega sklopa

Hitra povezava (SM-CN910-12)

Število členov: 126

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!