UVEX OČALA LGL 29 MATTE BLACK SILVER

ID: 530947221619
ID: 5309472216
-20%
39,99 €
31,99 €
prihranek  8,00 €
-20%
39,99 €
31,99 €
prihranek  8,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex Sportstyle LGL 29 so moderna "lifestyle" sončna očala, ki nudijo 100% zaščito pri vsakodnevnih aktivnostih na prostem. Odlikuje jih zaščita pred UVA, UVB in UVC sončnimi žarki, pa tudi sodoben urbani dizajn. Se lepo prilegajo in so udobna za nošenje. Preživite vsak sončen dan v njihovi družbi.

-100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki

-Sončna očala za vsak dan in prosti čas

-Sodoben urbani dizajn

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!