Očala UVEX 804 yellow/matte black D10

ID: 532040661631
ID: 5320406616
-20%
89,99 €
71,99 €
prihranek  18,00 €
-20%
89,99 €
71,99 €
prihranek  18,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex sportstyle 804 športna kolesarska očala so moderne oblike brez okvirja, ki bi zastiral pogled. Hiše, drevesa in polja kar "letijo" mimo vas. Idealna za vse kolesarje, ki imajo radi visoko povprečno hitrost, vozijo dolge razdalje in potrebujejo odlično zaščito oči pred tujki, soncem in vetrom. Dodan Supravision® premaz proti rosenju zagotavlja odlično vidljivost ne glede na vremenske pogoje, robusten in na praske odporen premaz na zunanji strani pa ščiti stekla pred praskami in drugimi poškodbami.

-100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki tudi do 400 nm

-Supravision® premaz proti rosenju zagotavlja odlično vidljivost ne glede na vremenske pogoje

-Litemirror zrcalna stekla za manj bleščanja v sončnih dneh

-"Easy to clean" premaz z antistatičnim učinkom zagotavlja manjše nabiranje umazanije in omogoča lažje čiščenje

-robusten in na praske odporen premaz na zunanji strani ščiti stekla pred praskami in drugimi poškodbami

-tehnologija "Direct lens ventilation" konstantno dovaja svež in hladen zrak skozi zračne odprtine in tako zagotavlja optimalno klimo

-očala so odporna na udarce in lome, testirana so bila pri 162km/h, da zagotovijo vašim očem največjo varnost in zaščito

-prilagodljivi, mehki zaključki ročk in nosnika za popolno prileganje in odličen občutek med uporabo očal

-Stekla: litemirror (Cat.S3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!