Očala UVEX 803 RACE VARIOMATIC black D10

ID: 53097122031
ID: 5309712203
-25%
139,99 €
104,99 €
prihranek  35,00 €
-25%
139,99 €
104,99 €
prihranek  35,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex Sportstyle 803 Race so kolesarska očala modernega izgleda, odličnih lastnosti in izjemne kvalitete izdelave. S svojim odličnim izgledom, nizko težo in izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno predstavljajo vrhunska očala za vse športne navdušence. Opremljena so z Variomatic® stekli, ki spreminjajo zatemnitev glede na svetlobne pogoje in tako poskrbijo za odlično zaščito v vseh vremenskih pogojih. Dodan imajo Supravision premaz proti rosenju, ki zagotavlja odlično vidljivost ne glede na okoliščine, robusten in na praske odporen premaz na zunanji strani pa ščiti stekla pred praskami in drugimi poškodbami. Tehnologija "Direct lens ventilation" konstantno dovaja svež in hladen zrak skozi zračne odprtine in tako zagotavlja optimalno klimo. Stekla so odporna na udarce in lome, ter s tem zagotavljajo odlično zaščito vašim očem pred morebitnimi manjšimi kamni, vejami in drugimi ovirami, ki vam stojijo na poti.

-100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki

-Variomatic® stekla spreminjajo zatemnitev glede na svetlobne pogoje in tako poskrbijo za odlično zaščito v vseh vremenskih pogojih

-Supravision® premaz proti rosenju zagotavlja odlično vidljivost ne glede na vremenske pogoje

-"Easy to clean" premaz z antistatičnim učinkom zagotavlja manjše nabiranje umazanije in omogoča lažje čiščenje

-Robusten in na praske odporen premaz na zunanji strani ščiti stekla pred praskami in drugimi poškodbami

-Tehnologija "Direct lens ventilation" konstantno dovaja svež in hladen zrak skozi zračne odprtine in tako zagotavlja optimalno klimo

-Odporne na udarce in lome, testirane pri 162km/h, da zagotovijo vašim očem največjo varnost in zaščito

-Prilagodljivi, mehki mehki zaključki nosilnih ročk in nosnika za popolno prileganje in odličen občutek med nošnjo očal

-Stekla: Variomatic Litemirror (cat.S1-S3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!