UVEX OČALA 707 MATTE PURPLE

ID: 532077331611
ID: 5320773316
69,99 €
69,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex sportstyle 707 športna kolesarska očala so moderne oblike z veliko enodelno lečo ki zagotavlja odličen pregled ter zaščito pred zunanjimi vplivi. Hiše, drevesa in polja kar "letijo" mimo vas. Tehnologija "Direct lens ventilation" konstantno dovaja svež in hladen zrak skozi zračne odprtine in tako zagotavlja optimalno klimo. Idealna za vse kolesarje, ki imajo radi visoko povprečno hitrost, vozijo dolge razdalje in potrebujejo odlično zaščito oči pred tujki, soncem in vetrom.

-100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki tudi do 400 nm

-Mirror zrcalna stekla za manj bleščanja v sončnih dneh

-tehnologija "Direct lens ventilation" konstantno dovaja svež in hladen zrak skozi zračne odprtine in tako zagotavlja optimalno klimo

-prilagodljivi, mehki zaključki ročk in nosnika za popolno prileganje in odličen občutek med uporabo očal

-Stekla: Mirror (Cat.S3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!