Očala UVEX 706 VARIOMATIC white/black D10

ID: 532005820121
ID: 5320058201
Barva: BELO ČRNA
-20%
119,99 €
95,99 €
prihranek  24,00 €
-20%
119,99 €
95,99 €
prihranek  24,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex Sportstyle 706 Variomatic so robustna športna očala s polnim okvirjem okoli leč in izjemne kvalitete. Posebnost očal so Variomatic stekla, ki samodejno spreminjajo zatemnitev glede na svetlobne pogoje in s tem poskrbijo za optimalno rešitev in zaščito v vseh vremenskih pogojih. Stekla imajo dodan Supravision premaz proti rosenju, ki zagotavlja odlično vidljivost ne glede na okoliščine. Na zunanji strani pa imajo stekla odporen premaz, ki ščiti pred praskami in drugimi poškodbami. Tehnologija »Direct Lens Ventilation« konstantno dovaja svež in hladen zrak skozi zračne odprtine in tako zagotavlja optimalno klimo. Očala nudijo 100% UVA, UVB in UVC zaščito. Za dodatno udobje poskrbijo mehke nosilne ročke za ušesa in nosnik.

-100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki

-Variomatic® stekla spreminjajo zatemnitev glede na svetlobne pogoje in tako poskrbijo za odlično zaščito v vseh vremenskih pogojih

-Robusten in na praske odporen premaz na zunanji strani ščiti stekla pred praskami in drugimi poškodbami

-»Direct Lens Ventilation« tehnologija

-Prilagodljivi, mehki zaključki nosilnih ročk in nosnika za popolno prileganje in odličen občutek med nošnjo očal

-Stekla: Variomatic Smoke (Cat.1-3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!