Očala UVEX 706 black D10

ID: S53200622161
ID: S5320062216
-20%
49,99 €
39,99 €
prihranek  10,00 €
-20%
49,99 €
39,99 €
prihranek  10,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex Sportstyle 706 so robustna športna očala vrhunskega izgleda s polnim okvirjem okoli leč. Ponašajo se z 100% zaščito pred UV žarki in Litemirror stekli, ki zagotavljajo še dodatno zaščito pred infrardečimi žarki. Tehnologija »Direct Lens Ventilation« konstantno dovaja svež in hladen zrak skozi zračne odprtine in tako zagotavlja optimalno klimo. Za dodatno udobje poskrbijo mehke nosilne ročke za ušesa in nosnik.

-100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki

-»Direct Lens Ventilation« tehnologija

-Prilagodljivi, mehki zaključki nosilnih ročk in nosnika za popolno prileganje in odličen občutek med nošnjo očal

-Stekla: Mirror Silver (Cat.3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!