UVEX OČALA 704 WHITE

ID: 53087188162
ID: S5308718816
49,95 €
49,95 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex SportStyle 704 so narejena za gorske kolesarje in ponujajo več kot le povprečna očala. Leče obvarujejo oči pred škodljivimi UVA, UVB in UVC žarki, okvir z gumiranimi dodatki pa poskrbi da vam očala lepo stojijo na obrazu.

-100% preprečuje bleščanje

-Odličen kontrast

-Očala ščitijo pred škodljivimi sončnimi žarki,

-UVA, UVB in UVC.

-Gumirani nosniki

-ki preprečujejo zdrsavanje očal.

-Gumirani ušesni del, ki preprečuje da bi očala med gibanjem polzela po obrazu

-Odlično prileganje obrazu

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!