Otroška očala UVEX 509 orange

ID: 533940361615
ID: 5339403616
-20%
19,99 €
15,99 €
prihranek  4,00 €
-20%
19,99 €
15,99 €
prihranek  4,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex Sportstyle 509 očala so primerna tako za otroke kot najstnike. Omogočajo odlično prilagodljivost za manjše obraze. Litemirror stekla nudijo prvovrstno zaščito pred močno sončno svetlobo. Stekla so zaščitena s premazom, zaradi katerega so odporna na praske in ostale morebitne poškodbe ter 100% ščitijo pred škodljivimi UVA, UVB in UVC žarki. So udobna za nošenje, primerna za različne športne aktivnosti in za vsak dan.

-100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki

-Sončna očala za otroke in najstnike.

-Za vsak dan in za športne aktivnosti.

-Stekla: Litemirror silver (Cat.3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!