Otroška očala UVEX 507 purple D10

ID: 533866661611
ID: 5338666616
Namembnost: 19
-20%
19,99 €
15,99 €
prihranek  4,00 €
-20%
19,99 €
15,99 €
prihranek  4,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex Sportstyle 507otroška očala so namenjena najmlajšim.Vgrajene imajo kvalitetne zrcalne leče, ki zmanjšujejo bleščanje, s čemer omogočajo odlično vidljivost ter obenem zaščito malčkovih oči. Plastičen okvir ima vgrajeno gumo na tečajih, zato bodo ostale na mestu tudi pri športnih aktivnostih. Visok nivo zaščite zagotavlja konstrukcija odporna na lome v primeru padca, s čimer bodo oči vaših najmlajših ostale varne in nepoškodovane. Sportstyle 507 so odlična očala za otroke z izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

-100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki

-Upogljiv okvir odporen na zvijanje

-Gumirani zaključki nosilnih ročk bodo zagotovili odličen občutek in odlično prileganje

-Pašček za očala

-Stekla: Mirror pink (Cat.3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!