Očala UVEX 233 POLARIZED smoke D10

ID: 53209755401
ID: 5320975540
-20%
39,99 €
31,99 €
prihranek  8,00 €
-20%
39,99 €
31,99 €
prihranek  8,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex Sportstyle 233 P so športna vsestranska očala s polnim okvirjem in zrcalnimi lečami polavision®.

Moteči odsevi in ekstremno bleščanje preprosto nimajo možnosti proti uvex sportstyle 233 P.

Zahvaljujoč tehnologiji uvex polavision® vsestranska multisport očala ščitijo pred odsevi in bleščanjem, tako da zanesljivo preprečujejo morebitno obremenitev oči.

Model uvex sportstyle 233 P ima mehke nosne nastavke in zagotavlja stoodstotno zaščito pred škodljivimi UV žarki.

Tehnologije:

  • UV zaščita: Filtri, ki absorbirajo UV žarke, vgrajeni neposredno v surovino, ščitijo mrežnico 100 % pred škodljivimi UV žarki. Vse leče zagotavljajo 100 % UVA, UVB in UVC zaščito. Je tudi osnova imena podjetja: uv-ex = ultravijolično izključeno.
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!