Očala UVEX 232 POLARIZED matte black D10

ID: 53300222501
ID: 5330022250
-20%
59,99 €
47,99 €
prihranek  12,00 €
-20%
59,99 €
47,99 €
prihranek  12,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Izjemno lahek, ergonomičen, športen – Uvex Sportstyle 232 P navdušuje kot vsestranski vsestranski model.

Model uvex sportstyle 232 P je kul vsestranski in zagotavlja stoodstotno zaščito pred škodljivimi UVA, UVB in UVC žarki.

Zahvaljujoč tehnologiji uvex polavision® učinkovito zmanjša bleščanje in odseve, tako da zagotavlja zanesljivo zaščito pred obremenitvijo oči.

Lahek, ergonomski okvir je opremljen z nastavljivimi nosnimi blazinicami, ki zagotavljajo optimalno prileganje.

Tehnologije:

  • UV zaščita: Filtri, ki absorbirajo UV žarke, vgrajeni neposredno v surovino, ščitijo mrežnico 100 % pred škodljivimi UV žarki. Vse leče zagotavljajo 100 % UVA, UVB in UVC zaščito. Je tudi osnova imena podjetja: uv-ex = ultravijolično izključeno.
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!