UVEX OČALA 225 OLIVE GREEN

ID: 53202577163106
ID: 5320257716
39,95 €
39,95 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex sportstyle 225 očala modernega in športnega videza opremljena z Litemirror stekli in trpežnim okvirjem so optimalna za kolesarjenje, tek, pohodništvo in podobno. Odlikujeje jih mehko gumirani nosnik in gumirane nosilne ročke pri ušesih za brezkompromisno udobje. Stekla imajo 100% UVA,UVB in UVC zaščito.

-100 % UVA, UVB, UVC zaščita

-Primerna za vsestranske športe in dnevno uporabo

-Mehki zaključki nosilnih ročk in nosnika za popolno prileganje in odličen občutek med nošnjo očal

-Stekla: Litemirror red (Cat. 3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!