UVEX OČALA 224 COLORVISION WHITE

ID: 53201588962
ID: 5320158896
-20%
0,00 €
79,99 €
prihranek  -79,99 €
-20%
99,99 €
79,99 €
prihranek  20,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex sportstyle 224 očala so resnično vsestransko uporabna za športe kot so kolesarjenje, tek, pohodništvo in podobno. Očala so dobavljiva z okvirji in stekli v različnih barvah za vse okuse. Imajo nastavljive nosnike in možnost uporabe v kombinaciji z nosilcem za stekla z dioptrijo. Stekla imajo 100% UV zaščito.

-100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki

-Narejena za vsestranske športnike

-Nastavljivi nosniki

-Opcijsko možnost uporabe z nosilcem za korekcijska stekla

-Stekla: Litemirror (Cat.3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!