Očala UVEX 215 black D10

ID: 53061722161
ID: 5306172216
Barva: ČRNA
-20%
24,99 €
19,99 €
prihranek  5,00 €
-20%
24,99 €
19,99 €
prihranek  5,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex SportStyle 215 očala zajemajo moderen izgled, kvalitetne materiale in mirror stekla, s čimer omogočajo odlično vidljivost ter obenem zaščito vaših oči. Visok nivo zaščite zagotavlja konstrukcija do neke mere odporna na lome v primeru padca, s čimer vaše oči ostanejo varne in nepoškodovane. Sportstyle 215 so očala s mirror stekli in izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

-100 % UVA, UVB, UVC zaščita

-Prilagodljivi, mehki mehki zaključki nosilnih ročk in nosnika za popolno prileganje in odličen občutek med nošnjo očal

-Odporne na udarce in lome,da zagotovijo vašim očem največjo varnost in zaščito

-Stekla: Mirror (Cat. 3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!