Očala UVEX 202 SMALL VARIOMATIC pink/white

ID: 53060238041402
ID: 5306023804
Barva: ROZA-BELA
-40%
129,99 €
77,99 €
prihranek  52,00 €
-40%
129,99 €
77,99 €
prihranek  52,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex SportStyle 202 S Variomatic so vrhunska športna očala namenjena vsem predstavnicam nežnejšega spola, katerim so prilagojena tako po velikosti kot barvi. Opremljena so z Variomatic lečami, ki samodejno spreminjajo zatemnitev glede na svetlobne pogoje in tako poskrbijo za jasen pogled v vsakem trenutku. Z dodanim Supravision premazom proti rosenju leč, bodo kolesarska očala zagotavljala odlično vidljivost v vseh okoliščinah, robusten in na praske odporen premaz na zunanji strani pa bo zaščitil stekla pred poškodbami. Stekla so odporna na udarce in lome, ter s tem zagotavljajo odlično zaščito vašim očem pred morebitnimi manjšimi kamni, vejami in drugimi ovirami na vaši poti. Očala so zaradi mehkih in nastavljivih nosilnih ročk ter nosnika popolnoma prilagodljiva in zagotavljajo udobje tudi po celodnevnem kolesarjenju.

-100 % UVA, UVB, UVC zaščita

-Variomatic® stekla spreminjajo zatemnitev glede na svetlobne pogoje in tako poskrbijo za jasen pogled v vseh vremenskih pogojih

-Supravision® premaz proti rosenju leč zagotavlja odlično vidljivost ne glede na vremenske pogoje

-Robusten in na praske odporen premaz na zunanji strani ščiti stekla pred praskami in drugimi poškodbami

-Prilagodljivi, mehki mehki zaključki nosilnih ročk in nosnika za popolno prileganje in odličen občutek med nošenjem očal

-Stekla: Variomatic red (Cat. 1-3)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!