UVEX OČALA 115 MATTE BLACK / LITEMIRROR SILVER

ID: 530978221615
ID: 5309782216
-20%
0,00 €
63,99 €
prihranek  -63,99 €
-20%
79,99 €
63,99 €
prihranek  16,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Uvex Sportstyle 115 predstavljajo odlična športna očala, kvalitetne izdelave, ki združujejo izgled s funkcionalnostjo. Ponašajo se z 100% zaščito pred UV žarki in Litemirror stekli, ki zagotavljajo še dodatno zaščito pred infrardečimi žarki. Mehki in prilagodljivi zaključki nosilnih ročk ter nosnik, sistem izmenljivih stekel s tremi dodatnimi stekli pa zagotavlja prilagajanje vsem vremenskim razmeram. Robusten in na praske odporen premaz na zunanji strani ščiti stekla pred praskami in drugimi poškodbami, ter tako podaljša življenjsko dobo očal. Stekla omogočajo zračenje, kar pomeni, da bo tvoja slika med kolesarjenjem vedno jasna in brez rosenja, tudi med večjimi kolesarskimi napori.

-100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki

-Robusten in na praske odporen premaz na zunanji strani ščiti stekla pred praskami in drugimi poškodbami

-Optimiziran pretok svežega zraka skozi leče in tudi med največjimi napori prepreči rošenje

-Sistem izmenljivih stekel zagotavlja preprosto menjavo in optimalno izbiro za vse vremenske pogoje

-Prilagodljivi, mehki zaključki nosilnih ročk in nosnika za popolno prileganje in odličen občutek med nošnjo očal

-Stekla: Litemirror silver (Cat.3), Litemirror orange (Cat.1), Clear (Cat.1)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!