TOPEAK TORBICA TOPLOADER BLACK

ID: 296591
ID: 29659
34,99 €
34,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Potovanja s kolesom, angleško bikepacking, doživlja pravi preporod. To ni nič nenavadnega, saj je odkrivanje sveta s kolesom najbolj pristno, ne glede na to ali raziskujete svojo okolico ali pa potujete okoli sveta. V vsakem primeru pa rabite močne, lahke, praktične, vodoodporne in zanesljive torbe, v katerih boste prevažali svoje strani. Zdaj imamo ponudbo na enem mestu, na zalogi je namreč najnovejši program izdelkov Topeak bikepacking. Popolna torba za vsako potovanje, nekaj brez česar ne boste želeli na pot. TopLoader se pritrdi na zgornjo cev okvirja, tako da bodo energijske ploščice, telefon, denarnica in orodje vedno pri roki. Seveda lahko vanjo pospravite tudi druge manjše predmete, ki jih želite imeti vedno pri roki.

Lastnosti:

-Barve (izberi): Črna

-Prostornina: 0,75L

-Teža: 169g

-Velikost: 23.5 x 12 x 7 cm

-Material: Polietilen in najlon

-Prevleka za dež: Priložena

-Pritrditev: Na okvir kolesa

-Sistem zapiranja: Z velcro trakovi

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!