Torbica TOPEAK SMARTPHONE DRYBAG4 black AKCIJA

ID: 110541
ID: 11054
-60%
24,90 €
9,99 €
prihranek  14,91 €
-60%
24,90 €
9,99 €
prihranek  14,91 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Odličen način, da imate telefon priročno shranjen za komuniciranje ali uporabo kot GPS pri daljših vožnjah. Za pametne telefone s 3 """"- 4"""" zaslonom.

OPOZORILO:

Ne shranjujte pametnega telefona v DryBag torbici dalj časa na neposredni sončni svetlobi ali vročih prostorih. če se vam to zgodi, odstranite telefon iz DryBag torbice in ga prestavite v hladnejše okolje. Pustite, da se pred nadaljnjo uporabo popolnoma ohladi.

Lastnosti:

-Montaža QuickClick™ (F55) na oporo krmila ali krmilo

-Material TPU, varjeno

-Velikost (D x Š x V) 7 x 3,1 x 12,5 cm

-Teža 50g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!