TOPEAK TORBICA MTS TRUNK BAG STRAP BLACK

ID: 592481
ID: 59248
59,95 €
59,95 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Topeak MTS Trunkbag EX Strap je torba za pritrditev na vaš kolesarksi prtljažnik. Z zmogljivostjo kapacitete do 8 L vam bo ta torba nudila dosti prostora za shranjevanje potrebščin, ki jih potrebujete na kolesarskih pustolovščinah. Torba je primerna za souporabo z Klickfix/Racktime Snapit-Adapterjem.

Lastnosti:

-Držalo za steklenico z vodo

-Naramnica za rame

-Nosilni ročaj

-Odsevni trak 3M ™ (3M ™ je registrirana blagovna znamka podjetja 3M).

-Varnostna lučka

-Dežna prevleka

-Zmogljivost - 8 L / 480 ci

-Izolacijski material - Trda EVA pena

-Material - 600 denter poliester

-Velikost - 36 x 21 x 19 cm / 14,2 ”x 8,3” x 7,5 ”

-Teža - 530 g / 1,17 lb

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!