TOPEAK TORBICA BACKLOADER 15L BLACK

ID: 324241
ID: 32424
Velikost: 15L
79,95 €
79,95 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

BackLoader je kvalitetna in multi-funkcijska torba z enostavnim sistemom pritrjevanja pod sedež vašega kolesa. Narejena je iz izredno lahkega, trpežnega in na vodo in madeže odpornega materiala (polietilen in najlon). Torba se telo enotavno namesti na sedežno oporo ter cevi na spodnjem delu vašega sedeža. Nadgrajeni sistem za nameščanje pod sedež skupaj s pritrjevalnimi trakovi zmanjšuje nihanje, povezano z velikimi obremenitvami zaradi teže na zadnjem delu, kar zagotavlja udobno vožnjo tudi na dolgih in nekoliko bolj divjih poteh. Vključena je tudi nepremočljiva notranja vreča, ki zagotavlja popolnoma suho vsebino.

V kolikor iščete lahko, prostorno, trpežno in na vodo ter madeže odporno torbo, ki vam bo med vašimi dolgimi kolesarskimi izleti hvaležno služila zelo dolgo, potem je torba Topeak Backloader popolna izbira za vas.

Lastnosti:

-Narejena iz lahkega, trpežnega in na vodo in madeže odpornega materiala

-Zapiranje z navijanjem in zapenjanjem s stranskimi zaponkami

-Nepremočljiva notranja vreča poskrbi, da vsebina ostane suha, in navijalno stranico omogoča enostavno dostopanje do vsebine

-Vgrajen gumb za sproščanje zraka, ki ohranja notranjo vrečo kompaktno in skrbi, da se oprema v njej ne poškoduje

-Preprosto pritrjevanje na sedežno oporo in spodnji del sedeža s trakovi in zaponkami

-Elastični trakovi na vrhnjem delu torbe, za varno pritrditev vetrovke ter ostalih drobnarij

-Zanka za pritrditev zadnje rdeče luči za večjo opaznost v prometu

-Material: polietilen / najlon

-Maksimalna obremenitev: 5 kg

-Dimenzije (D x Š x V): 67 (max) x 28 x 18 cm

-Volumen: 15 L

-Teža: 565 g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!