Torbica BONTRAGER PRO SPEED BOX

ID: 504286731
ID: 50428673
27,99 €
27,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bontranger Pro Speed Box vam omogoči, da vaše cestno kolo opremite z dodatnim prostorom za osnovne potrebščine, kot so zračnica, orodje in prigrizki.

Torbica se enostavno namesti na Top Tube kolesa s pomočjo velcro trakcev.

-Hiter dostop do potrebščin

-Neoprene/Velcro trak

-Glavni predal z zadrgo in 2 manjša zunanja žepa

-Dimenzija:20cm (l) x 6.4cm (w) x 7.5cm (h)

-Kapaciteta:0.46L

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!