Torbica BONTRAGER PRO QC MEDIUM black

ID: 505522401
ID: 50552240
Velikost: M
24,99 €
24,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Podsedežna torbica, v katero boste spravili zračnico in drugo najnujnejšo opremo. Pritrjevanje na nosilce sedeža s sistemom Quick Cleat, ki omogoča enostavno in hitro snemanje in nameščanje torbice. Zaradi notranje ojačitve torbica vedno drži svojo obliko, notranji žepi pa omogočajo boljšo organizacijo predmetov. Logotip B na pokrovu je odseven in zagotavlja večjo vidnost. Za še večjo varnost pa lahko na prišit nosilec zataknete baterijsko svetilko (ni priložena).

- glavni žep z zadrgo

- notranji žepi

- Quick Cleat sistem pritrjevanja

- elastičen trak za pritrditev mini tlačilke

- 14 cm x 7,5 cm x 8 cm

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!