Torba DAKINE HOT LAPS 2L sandblast D10

ID: 1008469982
ID: D.100.8469.982.OS
Barva: PUŠČAVSKO SIVA ČRNA
Velikost: 2L
Year: 2023
-23%
64,99 €
50,00 €
prihranek  14,99 €
-23%
64,99 €
50,00 €
prihranek  14,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Dakine Hot Laps 2L je dvolitrska kolesarska ledvena torbica, ki je kot nalašč za vse, ki na svoji turi ne potrebujejo veliko dodatne opreme. Novi Dakine Hot Laps 2L ima zdaj dva zložljiva žepa za steklenice z vodo, ki izginejo, ko niso v uporabi, namenski žep s flisom za sončna očala ali telefon, ki ima zunanjo zadrgo za večjo dostopnost, medtem ko so mini orodje, zračnica in prigrizek lepo shranjeni v organiziran glavni predal z ravno dovolj prostora za kakšno zložljivo jakno. 

Tehnične podrobnosti
  • 100% 450D ripstop recycled polyester (rPET) exterior

  • 2L oziroma  25 x 18 x 8cm

  • Breathable air mesh backpanel

  • Two deployable side water bottle pockets

  • Internal organization

  • Padded, fleece-lined, zippered phone pocket

  • External attachment straps

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!