TOPEAK TORBICA HANDLEBAR DRY BAG BLACK

ID: 896171
ID: 89617
79,99 €
79,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Vodoodporna torba z varjenimi šivi. Zagotavlja najboljšo zaščito v slabem vremenu. Ima deljen predal, žep na zadrgo in prostor za zemljevid. ""QuickClick"" sistem omogoča enostavno snemanje s krmila.

Lastnosti:

-Material: 300 / 600 denier poliester (vodoodporen)

-Kapaciteta: 7,5 l

-Max. Nosilnost: 5 kg

-Velikost: (D x Š x V) 27 x 23 x 19 cm

-Teža: 560g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!