TOPEAK NOSILEC OMNI RIDECASE

ID: 296491
ID: 29649
39,99 €
39,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Med kolesarjenjem pogosto segate po vašem pametnem telefonu, saj imate na njem naložene mape, aplikacijo za spremljanje vašega napredka ali preprosto želite ostati na tekočem tudi med tem ko se peljete?

Omni Ridecase je odličen nosilec za skoraj katerikoli pametni telefon s 4.5” do 6.5” paličnim zaslonom za katerega ne potrebujete posebne torbice. S pomočjo elastičnega držala iz silikona bo vaš pametni telefon odlično pritrjen, ob tem pa ga lahko med vožnjo tudi obrnete v vodoravno lego. Pod držalom je RideCase QuickClick™ sistem, zato boste telefon lahko preko RideCase sistema pritrdili tudi na armaturo vašega avtomobila ali na zapestje vaše roke (držala je potrebno dokupiti).

Lastnosti:

Nosilec je primeren za skoraj vse pametne telefone s 4,5 do 6,5 palčnim zaslonom

Narejeno je iz raztegljivega ultra elastičnega silikona v kombinaciji s kvalitetno plastiko

QuickClick™ sistem pritrjevanja omogoča tudi pritrjevanje preko drugih držal (Ride Case, Pano Comp X)

Držalo omogoča rotacijo telefona v navpično ali vodoravno lego

Vključeni nosilci za pritrjevanje na krmilo ali nosilec krmila ali kapico nosilca krmila (vključen je nosilec RideCase, št. TC1021)

Dimenzija: 13.1 x 6.9 x 1.7 cm""

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!