Tlačilka SKS MINI INJEX LITE MTB

ID: 58110151
ID: 05811015
16,90 €
16,90 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Visoko kvalitetna aluminijasta mini tlačilka z novo univerzalno 24x multi glavo. Sks Injex T-zoom mini tlačilka je idealna izbira za gorske in treking kolesarje. Izdalana je iz visoko kvalitetnega T3103 aluminija, ki zagotavlja nizko težo in izjemno trdnost. Teleskopska funkcija omomogča veliko prostornino potiska, ki zagotavlja tlačilki napih do 10 barov. Udobno rokovanje in optimiziran prenos moči, zagotavlja ergonomski T-grip z mehkim oprijemom. Tlačilka je dolga 256mm in je na voljo v srebrni barvi.

Material: aluminij

Teža: 166g

Kompatibilnost venitlov: vse vrste ventilov

Max pritisk: 10 bar (144 psi)

Dolžina: 256mm

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!