Tlačilka BONTRAGER FLASH CHARGER TLR

ID: 504361381
ID: 50436138
-30%
139,99 €
97,99 €
prihranek  42,00 €
-30%
139,99 €
97,99 €
prihranek  42,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dobavljivo po naročilu
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Sedaj si lahko doma in na terenu enostavno napolnite tubeless plašč. Tlačilka posebej narejena za učinkovito namestitev sistema brez zračnic TLR plaščev brez potrebe po uporabi kompresorja. Poleg klasične komore za polnjenje plaščev tlačilka vsebuje še dodatno komoro za TLR sistem. V njej se kopiči zrak vse dokler ga naenkrat ne izpustite - sistem podoben kompresorju. Tako lahko pozabite na "pumpanje do nezavesti" pri montaži tubeless sistema na vaše cestno ali gorsko kolo.

-aluminijasta cev za nemoteno delovanje

-avtomatska glava, ki se prilagodi glede na tip ventila

-za pritiske do 11 barov (160 PSI)

-pregleden manometer na vrhu tlačilke

-trostranski podstavek za izredno stabilnost

-napolni TLR plašče brez uporabe kompresorja

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!