Tlačilka BONTRAGER AIR RUSH ROAD

ID: 505894911
ID: 50589491
33,99 €
33,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Elegantna kombinacija CO2 sprožilca in teleskopske mini tlačilke Bontrager AIR RUSH, vas lahko reši v neljubi situaciji preluknjane zračnice. Pri pičlih 72g lahko tlačilko enostavno spravite v zadnji žep kolesarske majice ali v podsedežno torbico.

-2 v 1 kombinacija spožilca CO2 bombic in mini tlačilke

-Kompaktna oblika za enostavno shranjevanje

-Deluje na Presta (PV/FV) in Shrader (AV) ventilih

-Set vključuje 2 16g CO2 bombici in nosilec

-Teža: 72g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!