Sup MISTRAL SANTA ANNA 10'6 windsurf

ID: 19120010613
ID: 191200106
Velikost: 10'6
-50%
899,00 €
449,50 €
prihranek  449,50 €
-50%
899,00 €
449,50 €
prihranek  449,50 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 3 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Spletna trgovina
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

SUP MISTRAL SANTA ANNA 11'5 predstavlja zelo varen SUP. Združuje praktično zasnovo in prednosti SUP-a in WindSUP-a, zraven pa ima tudi tovorni krov kjer lahko spakirate svojo opremo in jo zavarujete, če želite veslati v eno smer in deskati nazaj pod močjo jadra.
Santa Anna SUP vam daje neomejene možnosti za mešane dogodivščine supanja in jadranja na deski. Lep, gladek nos in oblika deske je bila navdihnjena in zasnovana na modelu Lombok 11'5. Širok zadnji del tej deski doda volumen in s tem izjemno stabilnost. 

Ta SUP ima osnovno ploščo za jambor z novim in enostavnim "clip and go" sistemom. Površina deske je prekrita z udobno in oprijemljivo EVA peno, ki zagotavlja stabilnost in bolj uravnotežen položaj na deski.

Vključuje tudi dve mreži za tovor in nosilne ročaje.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!