Števec VDO M7 GPS BREZŽIČNI AKCIJA

ID: 7030471
ID: 703047
-40%
109,95 €
65,99 €
prihranek  43,96 €
-40%
109,95 €
65,99 €
prihranek  43,96 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

VDO M7 GPS združuje računalniško vsestranskost z največjim ciklom in najboljšo tehnologijo. Z uporabo GPS-a za merjenje standardnih funkcij koles odpravlja potrebo po senzorjih in zagotavlja prijetno vožnjo. Preprosto zasukajte in začnite poganjati pedale.

Funkcije:

-GPS

-USB

-Sečnja

-Stanje baterije

-Shranjevanje podatkov med zamenjavo baterije

-Odporen proti brizganju

-Merjenje nadmorske višine

-Osvetlitev zaslona

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!