SIGMA ŠTEVEC BC.23.16 STS BREZŽIČNI

ID: 522023171
ID: S-02317
129,95 €
129,95 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Športni računalnik za vrhunske športnike. Kolesarski števec lahko meri vse potrebne funkcije za trening, vključno s frekvenco srčnega utripa, kadenco, višino in naklonom. Ob nakupu boste dobili vse senzorje. Na števec lahko shranite za kar 500 ur podatkov!

Kolesarske števce BC 14.16, BC 16.16 in BC 23.16 lahko poveže neposredno s pametnim telefonom Android prek NFC (bližnja komunikacija na terenu). Za to morate namestiti brezplačno aplikacijo SIGMA LINK. Za brezžično izmenjavo podatkov preprosto držite pametni telefon do računalnika. Aplikacijo lahko uporabite za spreminjanje nastavitev in branje podatkov o potovanju. Podatke lahko prenesete iz pametnega telefona v DATA CENTER preko SIGMA CLOUD. Nasprotno pa je mogoče tudi prenos podatkov iz DATA CENTRA na pametni telefon preko CLOUD. Brezplačna aplikacija SIGMA LINK je na voljo v trgovini z aplikacijami in v Trgovini Google Play. Tehnologija NFC je na voljo samo za pametne telefone Android.

Vključno s podrobno analizo podatkov iz vseh priloženih oddajnikih kolesarski števec BC 23.16 STS prikazuje vse pomembne funkcije kolesarjenja na zaslonu kolesarskega računalnika. Profil nadmorske višine je ustvarjen tako kot graf srčnega utripa in vam tako nazdorno prikazuje vzpone in spuste. V nadmorski višini lahko med drugim preberete podatke o trenutni višini, trenutnem vzponu / spustu, skupni višini in višini navzgor / navzdol v metrih trenutnega potovanja. Prikažejo se tudi trenutni, pa tudi povprečni in maksimalni kadenci.

Lastnosti:

-Trenutna hitrost

-Povprečna hitrost

-Maksimalna hitrost

-Primerjava trenutna/povprečna hitrost

-Prevožena razdalja

-Čas prevožene razdalje

-Čas (12/24 ur)

-Štoparica

-Trenutna višina

-Dnevni vzpon

-Dnevna maksimalna višina

-Kalibriranje na trenutno višino

-Kalibriranje na začetno višino

-Nastavljiva začetna višina

-Graf srčnega utripa

-Trenutni srčni utrip

-Povprečni srčni utrip

-Maksimalni srčni utrip

-Graf srčnega utripa kot % maksimalnega srčnega utripa

-Poraba kalorij (glede na srčni utrip)

-Skupna poraba kalorij

-Skupna razdalja

-Skupna razdalja - kolo 1/kolo 2/kolo 1+2

-Skupen čas vožnje

-Skupen čas vožnje - kolo 1/kolo 2/kolo 1+2

-Skupna višinska razlika vzpona

Dodatne funkcije:

-Servisni interval

-2 nastavljivi višini kolesa

-Avtomatično zaznavanje drugega kolesa

-Avtomatičen start/stop

-Osvetlitev zaslona

-Indikator slabe baterije (sprejemnik)

-Indikator slabe baterije (oddajnik)

-Izbira med Km/h in Mp/h

-UFSB kompatibilen

-Baterija sprejemnika CR 2032.

-Baterija oddajnika CR 2032.

-Vodoodpornost.

-Nosilec za krmilo in toporišče krmila.

-Integriran čip za shranjevanje podatkov.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!