STANS NO TUBES OBROČ CREST 29’’ MK3 28H BLACK

ID: 504149651
ID: 50W414965
69,90 €
69,90 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Crest MK3 je nadgradnja vsem dobro znanega proizvajalca Stans NOTUBES. Širši in nižji profil, zagotavlja še nižjo težo za hitrejše pospeševanje in plezanje na vašem konjičku. WideRight 23mm notranji premer poveča volumen plašča za večjo stabilnost tudi z najširšimi plači. Z razvojem zadnjih 15 let Stan's s svojo Bead Socket tehnologijo ponuja zaupanja vreden tubeless ''ready'', lahek XC obroč in trdi, da spada v sam vrh ponudbe na svetovnem trgu v razmerju med ceno, vzdržljivostjo in težo.

Specifikacije:

-Material: AL 6069

-Notrajni premer: 23mm

-Zunanji premer: 26.3mm

-Število lukenj: 32

-Teža: 341g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!