Ura SIGMA iD. TRI neon green AKCIJA

ID: 702422076
ID: 7024220
-40%
179,95 €
107,99 €
prihranek  71,96 €
-40%
179,95 €
107,99 €
prihranek  71,96 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka
"

So triatloni vaša strast? Potem je iD.TRI tisto, kar potrebujete!

ID.TRI združuje pameten sistem treninga, načrtovalca tekmovanja in enostavno upravljanje, ki vam pomaga na poti do uspeha.

Nameščeni 3 športni profili in, s četrtim, ki ga lahko določite za šport po vaši izbiri.ki ga lahko prilagodite za kateri koli šport.

GPS, visoko resolucijski zaslon, vodoodpornost 5 ATM, merilec srčnega utripa na zapestju, polnilna baterija, silikonski pas, mineralno steklo zaslona, z nosilcem za na kolo

SMART LIGHT – Pametna lučka lahko kaže na prihajajoči ovinek, zato vam ni treba nenehno gledati zaslon. Nameščeni 3 športni profili, s četrtim, ki ga lahko prilagodite za kateri koli šport

CRASH ALERT – ura avtomatsko zazna padec in vam da na voljo 30 sekund, da potrdite, da ste v redu. Če ne morete potrditi, ura preko SM obvestila obvesti vaš stik v sili, da ste padli, sporoči vaše stanje in GPS koordinacije.

KOMOOT NAVIGACIJA – Združljiva z aplikacijo komoot

PAMETNI SISTEM TRENINGA

NAČRTOVANJE TEKMOVANJA

TARGETED TRAINING

WORKOUTS

FIT FOR .FIT FORMATS

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!